Edifici Cervantes

Pisos promoció obra nova al centre de Terrassa

S’ofereixen 5 habitatges d’obra nova amb ubicació excepcional, al centre de Terrassa, situats al carrer Cervantes, al costat del nucli comercial i centre històric de la ciutat.

Acabats d’alta qualitat i d’estil actual.

La nova promoció compta amb:

 • Planta baixa de 53 m2 amb dos dormitoris, ampli saló amb cuina integrada i bany complet.
 • Planta primera de 51 m2, amb 2 dormitoris, saló menjador amb cuina integrada i un balcó de 5 m2.
 • Dúplex invertit en planta baixa i planta primera, amb 87 m2. A la planta inferior hi ha la zona de nit, amb 3 dormitoris i un bany complet i a la planta superior la zona de dia amb ampli saló molt lluminós amb dos balcons i cuina independent, tots dos amb sortida a la terrassa cantonera.
 • 2 dúplex de 93 m2 i 89 m2. A la planta inferior es troben les zones de dia amb ampli saló menjador amb cuina integrada i balcó. Dormitori doble i un bany complet. A la planta superior dos dormitoris i un bany complet amb finestres zenitals. Sortida a terrassa cantonera.

Edificio Cervantes - Obra nueva en Terrassa

Lliurament estimat tercer trimestre del 2025.

Ubicació immillorable al costat de Passeig de les Lletres i estació del Nord de Terrassa (Renfe i FGC) trobareu tot tipus de serveis i comerços al voltant, com l’Institut Montserrat Roig, la biblioteca central, escoles concertades, i molt a prop del CAP Rambla.

SituacióSi vols més informació contacta amb nosaltres


  Nom (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Email (obligatori)

  Asumpte

  Missatge

  ÀTIC GESTIÓ DE PATRIMONIS S.L. informa que les seves dades serán tractades amb la finalidad de respondre a les vostres consultes. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, així com retirar el consentiment pel tractament de les seves dades. Pot consultar la informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostre Política de Privacitat.