Edifici Torras i Bages

L’edifici

La nova promoció és un edifici plurifamiliar de 9 habitatges, d’1, 2 i 3 dormitoris amb dúplexs invertits. Compta també amb 8 places d’aparcament amb instal·lació de càrrega per a vehicle elèctric i 7 trasters a la planta soterrani.

Ubicat al carrer del Doctor Torras i Bages, 138, està en una ubicació excel·lent amb bona comunicació, a prop de tota mena de serveis com escoles, instal·lacions esportives, centres mèdics, espais de restauració i zones lúdiques.No només construïm habitatges.
Projectem i creem espais
saludables. Llars confortables,
plenes de benestar i salut

El primer edifici sostenible, saludable i emocional de Terrassa

Un edifici únic, amb un valor diferencial, la salut del qui hi habita. Construïm un vincle entre les persones i l’espai on viuen. Una connexió emocional. Cada persona és única i diferent i l’espai on viure ha de ser com ella, on li generi emocions positives. Sentir que l’espai on vivim ens fa més feliços.

Sostenible
Saludable
Emocional

Un edifici dissenyat per gaudir d’una experiència confortable i excepcional. Espais funcionals que milloren la qualitat de vida i que influeixin positivament en les emocions i els sentiments.

Espais interiors concebuts per viure més saludablement, pensat perquè les persones se sentin bé. Espais que compartim i on hi passem moltes hores. Una integració total de l’espai a l’entorn, la ventilació, l’optimització de la llum natural, o l’ús de materials naturals.


atic-gestio-terrassa


atic-gestio-terrassa2

Arquitectura
saludable

Avui som més conscients del valor que té l’entorn on vivim i com aquest pot influir directament en la nostra salut i estat d’ànim, en aquest sentit, l’arquitectura i el disseny busquen aportar benestar.

Un edifici que fomenta la salut i el benestar dels seus habitants, gràcies al confort espacial, físic i material.

L’arquitectura no només ha de ser funcional, sinó que ha de despertar emocions a les persones que habiten en aquests espais i generar-los benestar i salut. Una arquitectura saludable que creï una relació harmònica entre l’habitatge, els seus habitants i l’entorn.

atic-gestio-terrassa3

Un benestar físic, mental,
social i emocional.

Sostenibilitat

Un edifici construït amb materials saludables, aquells que no generen emissions nocives o contaminants, ni en el seu procés de fabricació, ni en la seva fase d’ús, ni per al medi ambient ni per a l’ésser humà.

Materials de baixa industrialització, antiestàtics (sense electricitat estàtica, causant de mals de cap…), higroscòpics (que regulen la humitat ambiental, i per tant, no ressequen les mucoses), fungicides (sense espores de fongs i llevats a l’ambient, important per a infants i persones amb problemes de respiració), i un llarg etc. de beneficis per a la salut. Elements naturals que s’integren en l’entorn i cobreixen totes les necessitats de protecció.

Per reduir la petjada ecològica, treballem amb proveïdors locals “KM0”.


Bioconstrucció

És una forma de construcció tenint en compte les característiques de les persones, els espais, els materials i les fonts d’energia renovables. És crear habitatges confortables, eficients, respectuosos amb el medi ambient i que influeixen positivament en la salut de les persones.

atic-gestio-render2
atic-gestio-render1

Biohabitabilitat

Hem realitzat un exhaustiu estudi de contaminació ambiental, per tal de construir un edifici amb criteris saludables, on sentiràs que el teu organisme funciona com una màquina d’alta precisió.

Hem protegit els dormitoris de les radiacions de radiofreqüència a les que tots estem sotmesos, hem identificat els punts ideals per col·locar-los per tal que el descans i la regeneració cel·lular sigui òptima.


Beneficis d’un ambient saludableMillora la salutIncrementa
el benestarMillora la qualitat
de vidaEntorn lliure de
substàncies nocivesatic-gestio-promocio-torres-bages1
atic-gestio-promocio-torres-bages2

SituacióComercialitza

atic_gestio

Promotora – Constructora

0logo

Disseny i projecte

indi

Si vols més informació contacta amb nosaltres


  Nom (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Email (obligatori)

  Asumpte

  Missatge

  ÀTIC GESTIÓ DE PATRIMONIS S.L. informa que les seves dades serán tractades amb la finalidad de respondre a les vostres consultes. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, així com retirar el consentiment pel tractament de les seves dades. Pot consultar la informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostre Política de Privacitat.