Edifici Linné

Pisos Promoció obra nova a la Cogullada.

A la promoció Linné d’obra nova a la Cogullada, s’ofereixen 16 habitatges pis i dúplex, amb opció de places d’aparcament i garatges tipus box.

La promoció està situada al costat de la Rambleta Pare Alegre a pocs minuts de l’FGC Terrassa Rambla i de tots els avantatges del centre comercial de la ciutat, a més de tenir molt bon accés per a la sortida a través de les autopistes C58 i C16.

La nova promoció compta amb:

 • 2 pisos de 3 dormitoris i 2 banys. Amplis salons i balcó.
 • 4 dúplexs de 3 dormitoris i 2 banys. Tots ells amb àmplies terrasses a planta coberta.
Edificio Linne - Obra nueva en Terrassa

Acabats:

Els habitatges es lliuraran amb calefacció i aire condicionat a través de conducte. Sistema d’aerotèrmia per a aigua sanitària. Portes lacades en blanc. Sòl porcellànic en gran format d’alta qualitat.

Finestres d’alumini amb trencament de pont tèrmic i vidre Aislaglass color grafit.

Cuines equipades amb mobles modulars lacats en blanc i sistema de retenció per al tancament. Placa vitroceràmica, forn i campana extractora Siemens.

Banys amb plat de dutxa, sanitaris Roca, moble de bany, il·luminació general i led sobre lavabo. Parets combinades amb paviment porcellànic. Ventilació forçada.

Lliurament previst per al 3r trimestre del 2025.Li oferim assessorament i gestió d’hipoteca adaptada a les seves necessitats, consulti’ns.
Si ha de vendre un immoble li realitzem un estudi de valoració per obtenir el millor preu de mercat, premiem la seva confiança, informi’s-en!SituacióSi vols més informació contacta amb nosaltres


  Nom (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Email (obligatori)

  Asumpte

  Missatge

  ÀTIC GESTIÓ DE PATRIMONIS S.L. informa que les seves dades serán tractades amb la finalidad de respondre a les vostres consultes. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, així com retirar el consentiment pel tractament de les seves dades. Pot consultar la informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostre Política de Privacitat.