C/ Cisterna, 31 Local 2 08221, TERRASSA- 93 789 60 60 · · CA-ES

Ref. 02668 LLOGUER LOCAL COMERCIAL A CA N’AURELL

Detalls de la propietat

Tipologia Local Lloguer o venda Lloguer Ubicació Terrassa Zona Ca n'Aurell Preu 900 € Superficie (m²)92Banys1Certif. EnergèticaEn tràmit

Descripció de la propietat

Àtic Gestió
Local comercial de 92 m2 de superfície situat al carrer Galileu, apte per a tot tipus de negoci o oficines. Té un ampli aparador i zona d´entrada sense barrera arquitectònica. És una zona molt comercial i amb molt de pas de vianants.
Al seu interior es divideix en 2 zones, l’exterior de 40 m2 diàfans i un despatx amb tancament de vidre amb porta corredissa de 14 m2. En aquesta zona hi ha un lavabo i un traster.
A la part posterior compta amb una altra sala de 40 m2 diàfans amb sortida a un pati interior privatiu de 17 m2. Molt lluminós tant a la part exterior com a la interior.
Té el terra en marbre. Els tancaments són dalumini.
Hi ha la possibilitat de ser unit al local limítrof, de 173 m2, si necessita més superfície, també de lloguer, informeu-vos.
Disposa de subministraments donats d’alta i el lliurament és immediat.
Ubicació immillorable al carrer Galileu, al costat de Rambla Egara, on hi ha tot el teixit comercial del centre de la ciutat i tot tipus de serveis. Estació de FGC Terrassa Rambla a 8 minuts a peu. Bona connexió amb les autopistes C58 i C16.

Característiques de la propietat

Accés PMR
Pati
Traster

Vídeo de la Propiedad

Trobi la seva propietat

Rebutjar tot